Hírek

Elérhetőségek

Felhívás rezsicsökkentés

FELHÍVÁS

 

 

A téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások egyszeri természetbeni támogatására.

 

Tájékoztatjuk azon lakosokat/háztartásokat, amelyek a téli rezsicsökkentésben korábban még nem részesültek, valamint gáz- vagy távhő-szolgáltatási szerződéssel nem rendelkeznek, hogy szíveskedjenek a támogatásra való jogosultságukat a Berhidai Közös Önkormányzati Hivatalnál jelezni az alábbiakban részletezett módon.

 

Háztartás alatt a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdése alapján az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő.

 

Az igénybejelentés további feltétele annak tudomásul vétele a bejelentő részéről, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült. A természetbeni támogatás a fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi az egyéb, például a szállítási, darabolási költségeket;

 

A támogatás igénybevételére vonatkozó jogosultság bejelentését a Berhidai Közös Önkormányzati Hivatalnál (8181 Berhida, Veszprémi út 1-3.) személyesen, postai úton, vagy a Hivatal részére a berhida@berhida.hu elektronikus levelezési címre eljuttatott bejelentéssel lehet megtenni. Az előzetes bejelentéseket a 88/596-583 telefonszámon is fogadjuk.

 

 

Előzetes bejelentés határideje: 2018. augusztus 22.

Csatolmány(ok):